INSPIRATION VITRINESKAB

Hos Højgaard har vi siden 2003 solgt et utal af vitrineskabe til vores kunder, og derfor har vi skrevet lidt inspiration til emnet. Føler du, at der ofte roder i dit hjem, uanset hvor meget, du rydder op. Du kan skabe en løsning, der både er praktisk, men som også giver et rigtig flot look til din indretning, hvis du vælger et vitrineskab. Og der findes mange forskellige typer og modeller, så der helt sikker en model eller design her hos hoejgaardbrugskunst.dk, som passer perfekt ind i dit hjem? Hvis du har nogle små rum i din bolig, og du har en masse pynteting til at stå fremme, så kan der hurtigt komme til at se rodet ud. Dette er bare super ærgerligt, når man gerne vil vise sine ting frem. Hvis du tilføjer et smukt vitrineskab til rummet, kan du nemt få rummet til at virke større, selvom at du har dine pynteting til at stå fremme, så her er et vitrineskab med så meget glas ofte løsningen.

Hvordan hænger de to ting sammen, tænker du måske? Man kan da ikke vise sine ting frem, hvis man bare gemmer dem væk i et skab? Men det kan du faktisk, hvis du får fat i det rigtige vitrineskab. Et vitrineskab er nemlig ikke helt almindeligt, for selvom det fungerer som et almindeligt skab, da fronten af skabet enten bar, en dør man ikke kan kigge igennem, eller også er det designet med en glasløsning. Dernæst  er der også forskellige stilarter, som designet skal være den franske landstil, New Yorker stilen, den såkaldte factory stil eller sidst den almindelig stilrene og minimalistiske danske stil. Vi har alle stilarter hos Højgaard! Udover at et vitrineskab er en rigtig smart løsning til at få nogle af dine ting væk, så kan det også være en rigtig god tilføjelse til rummet. Der som skrevet findes så mange forskellige vitrineskabe, at afhængigt af, hvad for et du vælger, kan du give rummet et helt nyt look. Nogle gange kan man nemlig godt trænge til forandring, og uanset om det bare er et enkelt rum eller alle rum, der skal gøres noget ved, så er det altid rart med et friskt pust til hjemmet. Du kan let give et friskt pust til rummet med et vitrineskab, så du bør helt klart overveje at få fat i et!

Hvis du er bange for, at skabet kan komme til at fylde meget i det i forvejen lille rum, når det står på gulvet, så kan du overveje at få fat i et vitrineskab, der hænger på væggen. Denne løsning giver dig udnytte din gulvplads optimalt, og så kan du eventuelt have nogle af dine andre møbler til at stå under vitrineskabet. Det kan også være, at du godt kunne tænke dig at have et skab, der står på gulvet, men du er bange for, at det også kommer til at fylde for meget. Dette behøver du dog ikke at være så bekymret for, for du kan også finde vitrineskabe, der er høje, men smalle. Uanset hvad du godt kunne tænke dig, kan det være, kan du finde en masse inspiration i shoppen.

Hvis ikke du har idéer til, hvad du kan gøre, så bare rolig. Der findes nemlig en masse midler, der kan hjælpe dig med at få noget inspiration til boligindretning! Du kan let fikse dit problem ved at kigge i forskellige boligmagasiner, eller ved at søge efter inspiration til for eksempel køkkenet, stuen eller andet på nettet! Måske kan du gemme de ting, du godt kan lide, så du kan gå tilbage til dem senere og dermed samle et par idéer til dig selv? Du bør helt klart overveje at købe et vitrineskab, hvis du gerne vil have en nem, praktisk og ikke mindst smuk løsning på dit problem!

Vi hos Højgaard byder dig i hvert fald velkommen på vores shop!