Fortrydelsesret

Der er 14 dages fortrydelsesret på varerne, når du handler på www.hoejgaardbrugskunst.dk

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du, har modtaget din vare eller, får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Meddelelsen skal gives ved at sende en mail til: info@hoejgaardbrugskunst.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret og der skal også fremkomme det aktuelle ordrenummer, som fortrydelsen vedrører.

Du kan hente vores fortrydelsesformular her
Fortrydelsesformular.pdf

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg - er undtaget af fortrydelsesretten.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får den del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur, minus fragt,  må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Omkostninger til tilbagelevering af varen skal du selv afholde.

Ved returnering er du selv ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

OBS. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for større møbler. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 600-2000 kr. afhængig af volumen. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes dit varekøb til din konto inden for få dage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, før din ordre eller dele af din ordre er blevet afsendt, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, også
leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Varen skal sendes til:

Milcom A/S (LEVERING)

Højgaard Interiør ApS

Hørmarken 7

3520 Farum

VIGTIGT: Husk vores referencenummer / ordre.

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Det er ikke et krav med ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Vi ønsker ikke personlig indlevering til vores lager, da vi så desværre er nødsaget til at pålægge et ekspeditionsgebyr på 400 kr. pr. pakke.