INSPIRATION TERRASSE

Vi hos Højgaard har efter mange års erfaring med salg både havemøbler og krukker, et stort ønske om,  at give vores kunder lidt gode råd om,  hvordan man får gjort sin terrasse, altan eller orangeri hyggelig til den dejlige danske sommer.

Tiden er nu ved at komme hvor alting springer ud, det begynder at blive varmere, dagene er blevet længere, og fuglekvidder bliver en del af de hyggelige sommeraftener. Det derfor tid at få ordnet sin terrasse, orangeri eller altan, så de kan blive hyggelige at bruge den dejlige sommer på.

Et godt sted at starte er det med ofte lidt kedelige, nemlig at få området gjort fint rent. Fjerne blade, eventuelt grønne fugtpletter og andet som ikke er så hyggeligt at se på, eller træde i.

Når det er gjort skal udeområdet tænkes som ethvert andet rum, man ønsker at indrette. Det skal være praktisk og hyggeligt på samme tid. Når det drejer sig om et udeområde, og selvfølgelig alt efter plads, er det vigtigt at man både kan finde skygge og man kan finde læ, så man kan efter hvad man lyster være i solen eller skyggen. Derudover uanset om man gerne vil ligge eller sidde, at man har det behageligt,så det bliver ren velvære. Her skal man tænke i hvilke møbler man vælger alt efter hvordan hyggekrogen skal bruges. Skal det være en sofa eller stole hvor man sidder mere oprejst, lounge stole hvor man ligger mere ned, daybeds, eller liggestole. 

Når man har valgt det som passer til ens er det en god idé at tænke over udtrykket - skal hyggekrogen være orientalsk, så er bambus oplagt, ønsker mere nordisk udtryk, så kan teak, rattan eller alu-rattan møbler være en overvejelse værd. Det eneste der er vigtigt er, værd nu god ved dig selv og købe kvalitet, både for klimaet, da de ofte holder længere, men også for din egen skyld. Kvalitet giver også bare mere livskvalitet og endnu større glæde ved at benytte din hyggelige terrasse, altan eller orangeri! 

Når man fundet ud af hvilke møbler man ønsker, er det en god idé at tænke over belysningen, og her kan lanterner være rigtig hyggeligt, da man med en lanterne, faktisk kan have levende lys i sit udeområde, hvilket altid er hyggeligt. Krukkerne er som prikken over i´et, og giver den sidste hygge til din altan, orangeri eller terrasse. Krukkerne kan man enten lade stå flotte i sig selv, eller finde nogle søde sommerblomster til dekorere krukkerne med.

Når din krukker, blomster, belysning og havemøbler placeret som du ønsker, i din hyggekrog, så er du klar til at gå sommeren i møde, med masser af hygge og velvære, hver eneste gang du benytter dit terrasse, orangeri eller altan!

Vi byder dig velkommen til at se vores flotte og store udvalg af kvalitetsmøbler óg krukker, og vi har helt sikkert hos Højgaard, noget som passer præcis til din hyggekrog?