Prismatch

På hoejgaardbrugskunst.dk har vi PRISMATCH på alle varer – en prismatch som vi giver vores kunder, en sikkerhed for at vi altid er konkurrencedygtige. Både før købet og 7 hverdage efter dit køb. Købsdatoen beregnes fra dagen hvor ordren er lagt i webshoppen.

Læs mere om vores PRISMATCH nedenfor:

Hvad er PRISMATCH?

PRISMATCH betyder kort fortalt, at vi inden vores vareprissætning undersøger konkurrenternes priser. Vi prissætter vores vare til en tilsvarende markedspris, eller lavere. Finder du en vare, som er billigere ved en konkurrent, nedsætter vi prisen.

Vi holder løbende øje med vores konkurrenters priser og får vores priser reguleret løbende, så vi altid har markedes skarpeste priser. 

Et eksempel:

Køber du en vare på hoejgaardbrugskunst.dk som koster 100,- DKK, men ser efter dit køb, at den samme vare koster 90,- DKK ved en konkurrent, vil vi udbetale differencen på 10,- DKK direkte til din bankkonto. PRISMATCH gælder både før og efter dit køb, og skal opfylde de kriterier, som vi har udspecificeret under forbehold.

Sådan gør du:

Hvis du har fundet en identisk vare til en lavere pris, og ønsker at benytte dig af vores PRISMATCH, skal du blot indsende link på der, hvor du har fundet varen billigere på følgende mail: info@hoejgaardbrugskunst.dk. Vi vil i løbet af maks. 24 timer (men ofte kun et par timer), kontrollere dine oplysninger, og regulere prisen / eller tilbageføre det differencerende beløb til din bankkonto.

Forbehold for PRISMATCH:

Der er visse krav som skal være opfyldt, før at vi kan acceptere en prismatch-anmodning, disse er som følgende:

  • Der må maks. gå 7 hverdage dage fra at varen er købt, til at anmodningen sendes til os.
  • Det skal være nøjagtig den samme vare.
  • Den konkurrerende webshop skal have hovedsæde i Danmark (dansk CVR-nummer) og være e-mærket.
  • Varen skal være på lager hos konkurrenten, hvilket skyldes, at der ellers kan betvivles om hvorvidt konkurrenten stadig sælger varen.
  • Konkurrentens pris må ikke være en tilbudspris, prisnedsat, eller være udsolgt.
  • PRISMATCH kan ikke kombineres med andre rabatter på vores webshop.
  • Vi PRISMATCHER kun butikker som i gennemsnit har en Trustscore over 4.0.
  • Alle udgifter forbundet med købet af den pågældende vare, medregnes i prisvurderingen. Det er altså den totale pris, herunder varepris + fragtomkostninger, der sammenlignes. Dvs. hvis konkurrenten sælger varen til eksempelvis 500,- DKK + 200,- DKK fragt, er prisen vi sammenligner med 700,- DKK.
  • Højgaard Interiør ApS forbeholder os altid retten til ikke at benytte PRISMATCH, uden yderligere forklaring.
  • Har du nogle spørgsmål til vores PRISMARCH, er du altid velkommen til at tage kontakt os på mail.