Om os

Højgaard interiør IVS
Fruedalsvej 3
4682 Tureby
tlf. +45 40 55 71 00
info@hoejgaardbrugskunst.dk
cvr.nr. 39 23 39 91
 

 

Højgaardbrugskunst.dk er vel nok en af Danmarks mest etableret møbel og interiør butikker på internettet. Vi har siden år 2003 haft vores webshop online og serviceret tusindvis af tilfredse kunder. Din garanti for at vi arbejder seriøst med vores online forretning.

 

Hos højgaardbrugskunst.dk har vi selektiv tilgang til vores udvalg af møbler og interiør. Vi samarbejder og forhandler udelukkende kendte kvalitets brands, som i mange år har været kendt for deres høje kvalitetskrav og spændende design på deres møbler og interiør, hvilke Nordal, House Doctor, Tina K og mange flere har..

 

Vores sortiment er nøje udvalgt efter mange års indsigt i møbelbranchen, som vi har opbygget over de sidste 15 år. Vi deltager både i nationale og internationale messer, hvor vi konstant kigger efter spændende leverandører af møbel – og interiør produkter, som matcher tidens tendenser og vores kvalitetskrav. Du vil derfor på hoejgaardbrugskunst.dk altid kunne finde spændende nye møbler og interiør, der vil gøre din bolig endnu mere moderne.

 

Hos hoejgaardbrugskunst.dk tager vi vores kunder seriøst, og har derfor valgt at være e-mærket - Forbruger Hotline, så dine forbrugerrettigheder er sikret.  

 

Et er rettigheder noget andet er hvad man kan forvente som kunde, og hos højgaardbrugskunst.dk sætter vi ambitionen højt. Derfor bestræber vi os hele tiden på, at løfte vores kundeservice til et endnu højere niveau. Dette skal sikre at du som kunde føler dig tilpas, godt rådgivet og tryg, ved at handle i vores livstilsshop – højgaardbrugskunst.dk.

 

Du er altid velkommen til at sende os mail på info@hoejgaardbrugskunst.dk, og de bliver altid svaret hurtigt. Alternativt er du mere end velkommen til at ringe til os alle hverdage mellem kl. 14 – 20 eller lørdag og søndag mellem kl. 10 – 18 på telefon 40 55 71 00

 

Vi glæder os meget til at servicere dig på vores livstilsshop - hoejgaardbrugskunst.dk