INSPIRATION FRANSK LANDSTIL

Hos Højgaard har vi stor erfaring med den franske landstil og der har vi udarbejdet en lille artikel som gerne skulle inspirerer dig lidt.

Fransk landstil er meget udbredt i både Danmark, Norge og Sverige. Vi er også selv stor tilhænger af stilen, da stilen giver dig mange muligheder for at give dit hjem et personligt og unikt præg. Den franske landstil har flere nuancer, hvilket gør at stilen passer til de fleste boliger og omgivelser. Den franske landstil handler meget om at lave stemning, og det kan gøres ved at kombinere nyt og gammelt look. Den originale franske landstil er rustikke brune langborde, tunge møbler som brune rokoko møbler med ud skåret mønstre, store lysekroner, kobber og køkken tilbehør mm. Den "nye" franske stil er blevet gjort mere til en nordisk fransk landstil, som er en mere afslappet stil, med hygge og levende lys. En mere romantisk boligindretning som passer godt til det nordlige, da det kan kombineres med den mere nordiske minimalistiske stil. Dette giver et hjem der både er stilrent og hyggeligt på samme tid. Den franske landstil har mange variationer og stilarter som fx shabby chic, Vintage, romantisk indretning som alle ligger tæt op af den stil.

Hvis du ønsker at få den franske landstil i dit hjem, så skal du gå på jagt efter de mange spændende ting på vores shop. Din indretning kan være i lyse farver, hvor du kan sætte kulør på med tilbehør som brugskunst, tekstiler mm. Men hvis du holder dig til lyse vægge, hvide møbler med patina og rustikke tekstiler, kan det give din bolig et spændende udtryk. Pas på ikke at sætte for mange møbler ind i rummet, så kan det hurtigt virke klemt og rodet. Det er meningen det skal være lyst og åbent. Hvis man ønsker lidt forandring, kan man altid en gang imellem skifte en kommode, hylder eller et amdet ud ud, så der også sker lidt nyt i indretningen. I boligindretning er det mange gange detaljerne der gør hele forskellen, så små ting, som man som regel ikke ser med det samme når man træder ind i et rum, kan gøre den store forskel. Det er de små detaljer som giver en personlig og unik indretning. 
 

Når du skal indrette i fransk landstil slidte look møbler, "gamle" byggematerialer som gamle vinduer eller skodder, som ofte går under betegnelsen patina eller unika på shoppen, passer rigtigt godt til den franske landstil. Sådanne møbler er super gode til at danne en baggrund for en opstilling på fx et bord, i vindueskarmen eller på en skænk eller noget helt tredje. Brug et gammelt vindue som står på et lille bord med søde små billeder eller wallstickers citater sat fast på vinduesglasset. Tekstiler er utrolig vigtigt i boligindretningen, det giver blødhed og varme til indretningen. Husk du skal ikke gemme væk i skabe og skuffer, det hele kan være fremme, så det kan ses. Sæt en stor flot kurv fyldt med vattæpper i forskellige mønstre og farver til at stå ved siden af sofaer,  eller under et konsolbord, så de ligner de er nemme at finde frem til haven eller til sofaen

Lev drømmen ud og indret dig i fransk landstil. Den franske landstil har mange variationer om det så er en lejlighed i byen, et bondehus eller en villa. Tilpas den franske landstil så den passer til dig og din familie.

Ind på vores spændende shop og se alle vores hyggelige møbler og interiør til din nye franske landstil.