OM WOUD

Grundlæggerne, Mia og Torben Koed, besluttede at lægge deres 30 års erfaring i et nyt projekt. Det var tid til en forandring og en ny udfordring. Udfordringen var at bygge et ambitiøst designbrand op fra bunden med materialer af høj kvalitet og stor opmærksomhed på de små detaljer. Med et ønske om at skabe nye originaler er WOUD-kollektionen baseret på ideen om at se fremad i stedet for at se tilbage og dele kærligheden til ærligt design. Derfor er vi ivrige efter at opdage og udvikle nye ideer, hvad enten det drejer sig om form, funktion eller materialevalg.

Vores mission er enkel. Vi skaber tidløst design med stor opmærksomhed på kvalitet, enkelhed og ærlighed. Designs, der er lavet til dig – og lavet til brug.

Vores vision er klar. Vi vil gerne dele vores kærlighed til ærligt design. Vi tror på, at tidløst design kan udtrykke personligheder, vække følelser, inspirere mennesker og skabe smukke rum. Med et bredt og dybt udvalg af skandinaviske møbler og boligtilbehør ønsker vi at bringe moderne design ind i hjemmene til mennesker verden over.

Verden uden for vores døre er kompliceret nok, som den er. Hjemmet skal være et sted for hygge og velvære. Moderne design kan give og skabe sådanne følelser. Vores bud på enkle udtryk og funktionaliteter i vores udvalg af møbler og tilbehør skal gøre hjemmet lidt mindre kompliceret og lidt smukkere. Vi sigter mod at holde det på denne måde.

Vores mission er enkel. Vi skaber tidløst design med stor opmærksomhed på kvalitet, enkelhed og ærlighed. Designs, der er lavet til dig – og lavet til brug.