OM RICHMOND INTERIØR

I 1980'erne arbejder Lex Tiggeler senior i sin fars metaldrejeværksted. Når virksomheden lukker, træder Lex ind i antikke møblers verden. Gode nyheder rejser hurtigt. Snart ved alle i Obdam og omegn, hvornår Lex vender tilbage med en varevogn fuld af antikviteter fra England, og de er ivrige efter at få møblerne. Lex åbner sin første butik i Heerhugowaard under navnet De Spieghel, og butikker i Bussum, Bergen, Purmerend og Ursem følger snart efter.

Indkøbene vokser, og Lex begynder langsomt, men sikkert at importere møbler. Han har næse for god handel og i Tjekkiet, hvor mange antikke skabe er i omløb, går han fra dør til dør for at købe gamle skabe. Han starter et firma på stedet, hvor han stripper, luder og vokser de antikke skabe. Han sælger de renoverede skabe i Holland, og når alle de gamle skabe er samlet, får han skabene reproduceret. Han tager det næste skridt mod Richmond Interiors, som vi kender i dag i Rumænien. På sin egen fabrik producerer han hver dag en trailer fyldt med smukke møbler. Samtidig er Lex også aktiv i Indonesien for at imødekomme markedets efterspørgsel på teakmøbler. Når teak-trenden langsomt går over, er Lex en af de første, der kommer ud af teaktræ og finder muligheder i Kina for at udvide samlingen af møbler og dekoration.

En frisk start

Sønnen Lex og datteren Anne-Roos er stamgæster i butikkerne. Lex junior sørger for leveringer og fylder butikker. Anne-Roos nyder at indrette butikkerne og skabe det helt rigtige look. På den måde vokser de med virksomheden.

Vi deltager nu jævnligt på internationale messer og beslutter at give virksomheden et nyt ansigt for at fortsætte med at vokse. Når Lex og Anne-Roos slutter sig til virksomheden i 2011, fortsætter de Spieghel under det internationalt tiltalende navn Richmond Interiors. Vi siger farvel til den antikke stil og skaber et komplet livsstilsprogram. For fuldt ud at fokusere på udvidelsen af engrosforretningen og sætte Richmond helt og stærkt på markedet, lukker vi butikkerne.

Katastrofen rammer, når en større brand ødelægger vores virksomhed i 2016. Med hjælp og tillid fra personale, leverandører og forhandlere genopbygger vi alt og tager straks store skridt mod fremtiden. Efter to hårde år er Richmond Interiors vokset til den virksomhed, vi altid har haft i tankerne. En grossist med et komplet, luksuriøst program til at indrette dit hjem, aktiv i mere end ti lande og tilgængelig for alle. En drøm der går i opfyldelse!