OM NORDAL

Nordal er en familiedrevet interiørvirksomhed med 30 medarbejdere, og har forhandlere over det meste af Europa og i USA. Med øje for detaljer og funktion designer og producerer teamet bag Nordal produkter, der giver karaktér og personlighed til hjemmets indretning. Med en fælles passion for farver, former og æstetik driver de tre søskende Signe Nordal Madsen, Mads Nordal Petersen og Emil Nordal virksomheden, der blev grundlagt af deres far i 1991.

De bærer nu den fælles passion videre – at skabe unikke møbler og spændende boliginteriør, der appellerer stærkt til alle, der tør at skille sig ud, og ønsker genkendelighed og personlighed i indretningen. Nordal udvikler, og lancerer 4 nye kollektioner om året, og kodeordene for produkterne er altid: FUNKTIONALITET, PERSONLIGHED & KREATIVITET.

Udtrykket i Nordal’s stil og designlinie er råt og anderledes, luksuriøst og originalt. Det er meget dekorativt boliginteriør med et til tider urbant look, der passer godt ind i de fleste boligindretninger som en fin kontrast til den nordiske og minimalistiske stil. Nogle produkter er ’back to basic’, andre mere ’up front’ - provokerende på en charmerende måde. Alt sammen stadig designet og produceret ud fra ønsket om, at produkterne skal være både praktiske og funktionelle og tilføre en unik og personlig stil til indretningen i hjemmet. En base hvor kreativiteten er i højsæde, og er en drivende kraft.

Fremhæv din stil og vælg med hjertet

Dit hjem er personligt. Det viser, hvem du er, og hvad du holder af. Det skal derfor hverken være poleret eller opsat, men tage imod dig med varme, nærvær og autencitet, og passe til dig og din hverdag.

En personlig indretning handler om at kigge indad. Vælg defor med hjertet, når du indretter dit hjem og gå efter det, der gør dig glad. Det er dén filosofi der bliver brugt, når der designes og udvikles nye kollektioner til Nordal universet. Og det er dén tilgang, der skaber den unikke Nordal stil.

Et hjem bygges over tid, ikke efter hurtige trends. Nordal tror derfor på holdbare løsninger, der skaber hjem med personlighed. Hjem, der er interessante og sammensatte. Inspirationen findes i trends og tendenser, men de dikterer ikke Nordal. Det handler ikke om at gøre som alle andre, men om at følge sit hjerte i arbejdet med at forene æstetik og funtionalitet - dét skaber den bedste balance i hjemmet.

Dit hjem er dit åndehul, og vi håber, at vi kan inspirere dig til at indrette dit hjem autentisk og personligt, så du kan føle dig hjemme og godt tilpas.

Om du er til det rå og rustikke, til luksus hippie- eller en afslappet boheme stil, til retro look eller et cool industrielt design, så vil du nyde at gå på opdagelse i Nordal's fantastiske univers.