OM LENE BJERRE

Den etablerede virksomhed i Nibe er ikke bare endnu et boliginteriør mærke. Identiteten af vores brand er skabt af folkene bag det. Kærligheden til godt håndværk og natur inspireret design er det, der betyder noget for os. Vores overbevisning er, at hver detalje, farve og form har en historie, der kan fortælles gennem personlig bolig dekoration. Læs mere om vores værdier og historie – og hvorfor vi er motiverede for at producere unik boligindretning til alle.

En fortælling om design, passion, kreativitet og ansvar.

Vi designer fra vores hjemmekontor i Nibe, hvor lyset er specielt, naturen er mangfoldig og vores kontorbygning afspejler de værdier, vi har. Vi elsker naturen, og vi forsøger at bringe den ind i vores produkter, så ofte vi kan.

Vi elsker at skabe kontraster i vores arbejde – det raffinerede feminine look kombineret med råmaterialer giver designet den helt rigtige "edge". Eller det meget detaljerede

udskårne mønstre i lanterner lavet af lavasten. Vi elsker detaljerne, håndværket og det unikke ved håndlavede produkter.

Tilbage i begyndelsen af 1970'erne arbejdede Lene Bjerre på et rederikontor. Men hendes kreative sjæl kaldte på hende igen og igen, og i 1975 satte hun den fri. Folde lampeskærme af gavepapir tog hun sine første skridt ind i boligindretningens verden. I 70'erne og 80'erne var indretningsbranchen i sin vorden, og Lene Bjerre, Scandinavian Country Collection, var en pioner på markedet og blev hurtigt en af de førende virksomheder på Home & Lifestyle-markedet, der var meget stærk på tekstildesign og kvalitet.

Lene Bjerre Design er historisk en familieejet virksomhed. Lene og hendes mand Peter arbejdede sammen og tog mærket over Danmarks grænser. Deres datter var en stor del af virksomheden i årevis, og selv deres hund havde hver dag sit eget hjørne af kontoret.

I dag er Lene Bjerre Design A/S repræsenteret i store dele af verden. Hvor vores hjemmemarked i starten var det største, er det i dag det mindste – men stadig et vigtigt marked for os. Vi ønsker at forblive tro mod Lene Bjerres DNA – pleje detaljer og sikre, at de fleste af vores designs har en historie at fortælle. Om materialet, det er lavet af, hænderne der har rørt det eller hvor mange processer det har været igennem. Men også om, hvor den er "født".