OM IB LAURSEN

Ib Laursen ApS blev grundlagt som en regulær møbelbutik i 1971 af grundlægger Ib Laursen i Ribe. Butikken ”Ny Form” blev til flere butikker op igennem 70erne, med to butikker på den lille syddanske ø, Rømø. I 1975 tilføjede man en lille butik med delikatesser og brugskunst, kaldet Ribe Høkerhandel.

Begyndelsen på det engros eventyr som vi kender i dag, blev da man i 1976 importerede en kollektion af blandt andet porcelænsdukker og stofbleer. I de efterfølgende år udviklede engros delen sig, og man begyndte selv at rejse til Fjernøsten, som nogle af de allerførste i denne branche. Siden har virksomheden udviklet sig til at være en af Skandinaviens største engros leverandører indenfor boligindretning og brugskunst.

I 1981 købte man en Bolsjefabrik i Odense og flyttede den i 1984 til Ribe i nye lokaler, hvor hovedkontoret ligger i dag. Her blev engrosforretningen også huset i nye lokaler og siden er udviklingen kun gået en vej. I 1990’erne begynder man for alvor at eksportere varerne til udlandet via agenter og messer, og den udvikling er fortsat til i dag, hvor vi er på de fleste markeder i Europa.

I 2007 overtog sønnen, Peter Laursen, kontrollen af virksomheden efter en længe planlagt generations overdragelse, og blev derefter udnævnt til administrerende direktør efter hans far, Ib Laursen. Hovedmålet og visionen for virksomheden fortsætter med at være konstant udvikling og være foran med hensyn til design, kvalitet og service.

Som familiejet multibrandvirksomhed med fokus på B2B lever vi efter værdierne: PASSION, TILLID og TILGÆNGELIGHED.

 Tilgængelighed betyder for os, at vi med mere end 3500 varer i sortiment, og altid mere end 2200 varer på lager, oftest kan levere direkte til vores kunder efter bestilling. Vores designs er alsidige og prisstærke, og kan altid kombineres i forskellige stilarter med det formål, at vores kunder kan skabe deres helt egen personlige indretning - som er tilgængelig for alle.

Laursen familiens passion for en hyggelig indretning strømmer igennem virksomheden, og er i dag blevet en af de grundsten virksomheden er gjort af; lige fra det øjeblik du møder os i telefonen, på messer og online. Vores passion er med til at skubbe os fremad, og sørge for at vi altid er foran, når det kommer til design, service og kvalitet.

 Tillid kommer til udtryk i en fælles intern forståelse for indretning, som skal kunne skabe hyggelige kroge både ude og inde – men i lige så høj grad den tillid som går begge veje imellem os og vores kunder. Hos Ib Laursen kommer service først, og vi gør meget for at efterleve de forventninger vores kunder har. Vores værdier er på den måde en del af virksomhedens daglige gang, og ikke blot noget vi siger.

Virksomheden indviede i 2020 helt nye kontor-, showroom- og lagerbygninger, der er smukt beliggende i udkanten af Danmarks ældste by, Ribe.