OM HÜBSCH

Med en drøm om at skabe noget unikt og med en passion for godt design, blev Hübsch i 2010 grundlagt af Flemming Hussak, Jannie Krüger og Daniel Henriksen. Hübsch er siden da vokset i størrelse og anses i dag som et af Skandinaviens ledende interiør brands. Ved Hübsch gør vi en indsats for i morgen, i dag. Vi anerkender at alt, hvad vi gør som designfirma, har indflydelse på miljøet.

Derfor forsøger vi hos Hübsch konstant at finde nye og bedre måder at designe og udvikle vores produkter, ved kontinuerligt at fokusere på godkendte og bæredygtige materialer, stille høje krav til os selv og vores partnere med hensyn til retfærdige og sunde arbejdsvilkår og støtte vores lokale samfund.

Vi ved at vi ikke redder verden, men vi prøver at forbedre os dag for dag for at reducere vores økologiske fodaftryk og at være stolte af, hvad vi gør.

Vi kalder dette Hübsch Care. Vi gør en indsats for i morgen, i dag.

De fire kerneværdier

Hübsch er baseret på fire kerneværdier, defineret af vores medarbejdere, og hver værdi har en stærk indflydelse på alt, hvad vi gør.

Glæde

Hübsch blev grundlagt på mottoet “Where happiness lives” og ordet glæde er stadig et nøgleord dybt forankret i virksomheden.

Ansvarlighed

Frihed under ansvar er en vigtig del af vores hverdag og alle dele af virksomheden afhænger af hinanden. Vi tager ansvar for hvad vi gør og forventer at vores partnere gør det samme

Åbenhed

Hos Hübsch er vidensdeling, ærlighed og god kommunikation i højsædet. Vi opfordrer alle, både internt og eksternt, til at dele deres inputs, så man sammen kan udvikle virksomheden.

Fællesskab

Hübsch er et lille fællesskab, hvori vi benytter os af hinandens styrker og støtter op om hinanden, som et team. Vi er også en del af et lokalt og internationalt fællesskab, som vi ønsker at bidrage så meget til som muligt.

Vi ønsker at samarbejde med leverandører, der lever op til de samme høje standarder, som vi sætter os selv, for at sikre den rette standard i fabrikkerne. Vi stræber efter at opretholde et tæt og solidt forhold til vores leverandører, og vi besøger ofte fabrikkerne for at vejlede og støtte vores leverandører.

For at sikre dette ønsker vi kun at arbejde med leverandører, der allerede har implementeret BSCI-kontrol på fabrikkerne eller er i færd med at gøre det.

BSCI er et førende forsyningskædesystem, der støtter virksomheder til at drive gennemsigtige og forbedrede arbejdsforhold i den globale forsyningskæde.

FSC®

Hübsch har en ambition om kun at bruge bæredygtigt og sporbart træ

I 2020 begyndte vi en rejse med processen med at implementere FSC-certificeret træ i alle træprodukter.

Alle nye design og reproduktion af eksisterende design vil blive produceret med FSC-certificeret træ, og med tiden bliver vores lager ryddet for alt ikke-certificeret træ.

FSC er et international non-profit mærkningsordning, der fremmer en ansvarlig forvaltning af verdens skove og beskytter dem for kommende generationer. Organisationen arbejder mod skovrydning, beskytter dyr og planter og sikrer, at skovbrugere får en anstændig løn, ordentlig træning og sikkerhedsudstyr.

Vores licensnummer er FSC®-C157880.

På trods af vores internationale fokus har vi en stærk forbindelse til vores lokalsamfund.
Vi forsøger at bruge lokale forretningspartnere, i vores daglige arbejde, så meget som muligt. Vi nyder samarbejde med små, lokale virksomheder, som vi kan vokse sammen med.