OM HOUSE NORDIC

House Nordic er en dansk møbelgrossist med stor passion for møbler og interiørprodukter.  Virksomheden blev etableret i 2017, og har lager og showroom i Søndersø på Nordfyn. House Nordic har et bredt sortiment af møbler og interiørprodukter, der i dag forhandles i alt fra møbelhuse og interiørbutikker til webshops, blomsterbutikker og plantecentre.

Virksomheden er etableret af Henrik Jørgensen, og det hele startede hjemme i Henrik's køkken. Med følelsen af, at der var et 'hul i markedet', begyndte Henrik at sammensætte den første kollektion.

En kollektion med 'High value for money' blev skabt. Han besøgte herefter potentielle kunder på tværs af Danmark, og forretningen begyndte at vokse ret hurtigt. I starten fik han hjælp af sin far, som var gået på pension. De pakkede og sendte alle ordrer sammen, og vi er heldige, at Henrik's far stadig er en del af House Nordic i dag.

Efter 6 måneder kunne Henrik ansætte sin første medarbejder, og i dag beskæftiger House Nordic 50 medarbejdere på fuld tid og har eksport til mere end 40 forskellige lande. Evnen og viljen til konstant at udvikle os er essentiel og en stor del af vores succes.

"Vi er meget fokuserede på at tilpasse os kundernes ønsker, og det er for os en værdi på højde med godt købmandskab. Det er helt grundlæggende for vores forretning", siger Henrik