OM BROSTE

Broste Copenhagen er mere end bare indretning. Det er en livsstil, som vi er ivrige efter at dele med verden omkring os. Derfor skaber vi vores produkter for at nå ud til en bred vifte af kunder, ikke kun de få.

Broste Copenhagen er en af Skandinaviens førende interiørvirksomheder, som har haft hjemsted i København siden 1955. Vi har en lang tradition for at rejse verden rundt for at finde inspiration og materialer, som vi skandinavere altid har gjort.

Forarbejdning er mild, så materialets originale følelse og karakter forbliver intakte - med fokus på høj kvalitet og vores velkendte nordiske signatur i det endelige design.

Med to kollektioner hvert år dækker Broste Copenhagen et bredt udvalg - fra lys og lanterner til bordservice, boligtekstiler og dekorative genstande. Vores dynamiske og kreative team arbejder konstant på at udvikle sortimentet med respekt for den fine balance mellem den nordiske tradition og nutidens trends. Det er inden for denne ramme at vores indretningsdesigns finder en blanding af moderne kant og klassisk vitalitet.