COVID 19 / VIGTIGT

I de seneste uger er antallet af coronatilfælde i Indonesien, Indien, Vietnam, dele af Kina steget alarmerende. På grund af den store stigning i antallet af sygdomstilfælde, er det medicinske system under et enormt pres er derfor annonceret nye nødforanstaltninger i flere af disse lande på nationalt og lokalt.

For alle leverandører betyder det helt konkret, at fabrikkerne i øjeblikket ofte kun til at operere med 25 % -50% kapacitet. På grund af denne begrænsning er leveringstiden på alle typer møbler blevet forlænget yderligere.
 
Derudover fortsætter den nuværende containerkrise med at forstyrre den globale handel. På grund af manglen på tomme containere, lukningen af ​​havnen i Singapore og ændringer i sejlruterne fra rederierne udsættes vores leverancer ufrivilligt.

Kombinationen af ​​den lave produktionskapacitet og containerkrisen skaber desværre enorme logistiske udfordringer. Vi føler med befolkningerne i disse lande og håber, at situationen snart vil blive bedre. I mellemtiden vil vi selvfølgelig holde dig, så godt vi kan, informeret om mulige ændringer.
 
Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål og vi takker på forhånd for din forståelse.