Betaling:

Højgaard Interiør ApS modtager betaling med Dankort ,Visa, Mastercard, Maestro, JCB, Visa Electronic, Mobilpay.

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Højgaard Interiør ApS eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Højgaard Interiør ApS. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg - vil der blive opkrævet en delbetaling på 20 procent af produktets salgspris, ved bestilling.

Der bliver ikke pålagt dankort gebyr.